Kontakt

Hårdonation

Vil du donere hår?

Donationshåret bliver brugt til at fremstille parykker og alternative hårløsninger til mennesker, der lider af hårtab. En del af donationshåret anvender Toftild selv til fremstilling af parykker og alternativt hår. Særligt til speciallavede parykker og hårdele, som vi kalder ”Toftild Hår for Livet”.

Parykker fremstillet af donationshår går til mennesker, der savner deres eget hår og er ramt af ufrivilligt hårtab. Det kan være kræftpatienter eller mennesker, der er ramt af autoimmune sygdomme såsom alopecia. Parykkerne fremstilles både til børn og voksne.

Læs mere her

Regler for hårdonation:

▪️ Din hårdonation skal være minimum 25 cm, og gerne længere, hvis du kan undvære det ❤️ Dit hår vil naturligt altid være i forskellige længder. Derfor har det ikke en betydning, at du har fået klippet etager i dit hår. Du skal blot måle til den længste spids, når håret er samlet i en ”hestehale” i din hårdonation.

▪️ Din hårdonation må IKKE være kemisk behandlet, dvs. lysnet eller permanentet. Det svækker nemlig hårets struktur, og hårene har en større risiko for at knække under produktionen af en paryk.

▪️ Er din hårdonation farvet kan vi anvende det i hårdonationsproduktion, hvis det er farvet med ammoniakfri farve og med en beize på 1%. Du skal spørge egen frisør om indholdet af dette.

▪️ Din hårdonation skal være ren, helt tør og børstet godt igennem.

Salon Refülin

ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 08:30-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:30-16:00
Lørdag: 09:00-13:00

Extra lukkedage

  • tirs. 2.april
  • lør. 18.maj
  • ons. 5.juni (grundlovsdag)
  • lørdag . 29 juni.

Følg vores sociale kanaler

Salon Refülin | @salonrefulin_ahlgade_7 | #salonrefulin
Book til en hårtest 
www.salon-refulin.dk. 
30kr for hårtest
#hartest #plejdithår #hårologi #hårologidanmark #hårologistockholm #hårpleje #sundthår #mithår #hårextract #hovedbund #hovedbundsanalyse #hovedbundsproblemer #hovedbundspleje #hårprodukter #hårprodukt #styledithår #hårkur
#forårshår #forårshårfarve #copperhair #idhairdk #idhaircolor #highlights
#hartest #hårologi #hårologidanmark #hårologiofsweden #hårtest #sundhar #sundthår #keratinprotein #hydrationshampoo #rebuildshampoo
#hårologi #hartest #hårolog #hårologidanmark
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 08:30-17:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:30-16:00
Lørdag: 09:00-13:00

Extra lukkedage

  • tirs. 2.april
  • lør. 18.maj
  • ons. 5.juni (grundlovsdag)
  • lørdag . 29 juni.

Information

© 2024 Salon Refülin v/Nilüfer Sen | Hjemmeside af MerkurNord
phone-handsetmap-markerclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram